DE WERELD ACHTER CIJFERS

Jij wilt met jouw onderneming graag je klanten nog beter bedienen. Maar hoe doe je dit op de beste manier? Fijn als je dan met een partij kunt sparren. Gelukkig heb je ons. Hoe creëer je met jouw onderneming een betere omzet? Waar liggen nog kansen? Wij gaan met je om tafel. En zijn je rechterhand.

Klanten zijn kritisch. En willen graag continu geïnformeerd worden. Liever gisteren dan vandaag zelfs. Gevolg voor jouw onderneming? Je moet je dienstverlening uitbreiden. Dit betekent direct dat je daarvoor ook expertise in huis nodig hebt. Wij kunnen jouw administratiekantoor ondersteunen. Geven richting en betekenis aan cijfers. En adviseren. Zo kun jij je klanten goed blijven bedienen. Klant tevreden. Jij tevreden. 

BWA-fotos-2019-61-2

bREIDT JOUW DIENSTVERLENING UIT

Loopt je omzet wat terug? Dan doe je er goed aan je bestaande klanten wat extra diensten aan te bieden. Vaak is voor je klant ondersteuning bij administratie, belastingaangiften en de jaarrekening niet genoeg. Zij willen ook geholpen worden bij pensioen, vermogensoverdracht, financiering en meer. Daar ligt een mooie kans.

 

Ook hier sta je er niet alleen voor. Heb je wat expertise nodig op dit vlak? Wij adviseren jou als ondernemer graag. Op juridisch vlak, financieel vlak en nog meer.  

ONZE KWALITEITEN

Persoonlijk
contact

Betrokken & deskundig

Wij kennen
onze klanten

Van A tot Z

Platte
organisatie

WIJ ALS JOUW ZAKELIJKE DIENSTVERLENER

Natuurlijk ben en blijf jij voor jouw klanten het vaste aanspreekpunt. Jij informeert en adviseert. Wij behandelen alleen de opdracht.
Leg ons je vraagstuk voor en we gaan aan de slag. Dat kan gaan over een bepaalde kwestie of een klantdossier. Ben je tijdelijk afwezig? Dan kunnen we zelfs voor die periode  de dienstverlening overnemen. Je klanten hoeven niet eens te merken dat je weg bent. We stellen een waarnemingsovereenkomst op. Alle eventuele risico’s zijn dus goed gedekt.  

Heb jij hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!