ADMINISTRATIE VOOR ZZP-ERS EN MKB-ERS

Ben jij een ZZP’er? Of een grote mkb speler? Dan heb je altijd met administratie te maken. Of je het nu leuk vindt of niet.

Schaar jij jezelf onder een van die ondernemers die de administratie wel even in de avonduurtjes of weekenden doet? Zonde. Dit is namelijk kostbare tijd die je vast liever anders wilt besteden, toch? 

Gelukkig zijn wij er. En wij kunnen je hierin helemaal ontlasten. Je kunt al je aangeleverde facturen en bankafschriften bij ons afleveren. Wij gaan ermee aan de slag. Zo ben jij Simply In Control. 

BWA foto's 2019-9

Administratie aanleveren

Nemen wij je administratie uit handen? Dan lever je bij ons jouw in- en verkoopfacturen aan. Je bepaalt zelf hoe je dit doet. Je kunt ze scannen en mailen. Of je kunt een foto met je smartphone maken. Heb je geen scanmogelijkheden? Dan zoeken we samen uit hoe jij de in- en verkoopfacturen alsnog makkelijk aanlevert. Voor het verwerken van de bankmutaties leggen wij een automatische bankkoppeling met jouw bank. Fijn voor jou, want zo hoef je nooit meer bankafschriften aan te leveren. Jouw administratie is altijd up-to-date.

Inzicht

Inzicht. Dat is wat je krijgt als wij jouw administratie uit handen nemen. Je kiest een pakket dat bij jou past. Iedere vier weken, iedere maand of per kwartaal ontvang je een overzicht met al jouw actuele cijfers. Debiteuren, crediteuren en de bankstanden. Menselijk en makkelijk uitgelegd. Jij weet wat er gebeurt en houdt altijd de touwtjes in handen. 

Online of persoonlijk?

Internet en automatisering. Handig om zaken sneller voor elkaar te krijgen. Zoals de processen tussen jou als klant en de administratie bijvoorbeeld. Maar het liefst spreken wij jou als ondernemer persoonlijk. Daarom heb je een vast aanspreekpunt dat jouw onderneming door en door kent. Kan iets beter of slimmer? Dan sturen we met jouw akkoord hierop bij.

Bankkoppeling

Ben je klant bij de een bank? Dan maken we een automatische bankkoppeling aan. Zo krijgen wij iedere dag van jouw bank de mutaties op jouw bankrekening(en) aangeleverd. Natuurlijk geef jij hier eerst toestemming voor. Vergelijk het met het automatisch ontvangen van digitale bankafschriften. Goed om te weten: wij doen geen betalingen namens jou. Want jij bent en blijft de baas over jouw eigen rekening.

Grip op

ALLES

Echt niet. Maar is er een uitzonderlijk geval? Zoals buitensporige werkzaamheden die niet passen binnen jouw pakket. Of een extra adviesgesprek. Dan informeren we je over de mogelijkheden en kosten die daarbij horen. Jij maakt de keus of je het wel of niet wilt. Zo is voor jou dus één ding zeker. Jij houdt zelf grip op alle zaken.

Bekijk ook:

aDMINISTRATIE

bedrijfsadvies

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!