Over Kompaz

Richting en betekenis aan cijfers

Dát is wat we doen. Inzicht hebben in de financiële gezondheid van de onderneming. Dat is wat jij als ondernemer wilt, toch? Daar helpen we je bij.

Jouw administratie verwerken we digitaal. Hierdoor heeft jouw onderneming geen last van administratieve rompslomp. Maar haal je wel alles uit je administratie. Noem het: wel de lusten, niet de lasten. Dat voelt goed, toch?

 

Administratie en advies

Bij ons krijg jij als ondernemer de persoonlijke aandacht die je verdient. Je wordt direct geholpen. Met een lekkere bak koffie. Gegarandeerd.

Van administratie tot fiscale diensten en salarisadministratie. Waar loop jij tegenaan? Vertel het ons en wij ontzorgen je. Volledig zelfs als je wilt. Maar jij houdt wel grip op de zaak. Hoe? Als klant bij ons krijg je een eigen dashboard. Zo heb je altijd inzicht in het reilen en zeilen van je onderneming.

Je staat er niet alleen voor

Met welke vraag je op administratiegebied ook bij ons aanklopt, wij regelen het voor je. Je krijgt bij ons namelijk een adviseur met veel ervaring. Een die zich in bochten wringt alles voor jouw onderneming uit de kast te halen. We kennen de onderneming van onze klanten dan ook goed. We geven richting en betekenis aan cijfers. Noem het persoonlijk. Noem het betrokken. Een administratie- en advieskantoor waar jij met al je vragen terecht kunt. Maak een afspraak met ons of loop gewoon even binnen.

ONZE KWALITEITEN

Persoonlijk
contact

Betrokken & deskundig

Wij kennen
onze klanten

Van A tot Z

Platte
organisatie

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!