MKB-ADVISEUR 32 - 40 UUR

Is het volgende enigszins herkenbaar?
Elke dag hijs jij je in je dure pak. Om vervolgens te werken in een muf of veel te modern kantoorpand. Met veelal humorloze collega’s, die voortdurend onder stress staan. Je kan je werk inmiddels wel dromen. Ofwel het afvinken van checklists. Want dat brede takenpakket en klantcontact? Dat verdien je pas als je ‘hoger op de ladder staat’. En die overuren? Die neem je steeds op de koop toe. Die horen er immers bij, toch?

Nee natuurlijk niet! Of het ook anders kan? Absoluut!

Hoe? Kleed je gauw om; trek je spijkerbroek aan en kom een heerlijke kop bonenkoffie drinken bij Kompaz (vroeger BWA). Dan laten we je zien hoe het ook kan. Om je een indruk te geven …


We ontvangen je met open armen. Figuurlijk dan. Hier mag je zijn wie je wilt en de werkzaamheden oppakken waar jij energie van krijgt. Wil je iets waar je nog geen ervaring in hebt? Geen punt. Dan leren we je het gewoon! Of je volgt een opleiding op onze kosten. Goed zijn voor jou als mens en jouw (persoonlijke) ontwikkeling, dat vinden we belangrijk!

jouw functie als MKB-adviseur

Die is lekker allround. Jij kan je brede adviseurskwaliteiten flink laten gelden. Gegarandeerd. Van (financiële) administratie en belastingadvies tot estate planning en het afhandelen van juridische vragen. Over een leasecontract bijvoorbeeld. Je mag alles oppakken, behalve de salarisadministratie; die hebben we uitbesteed. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor jouw klanten. Je onderhoudt contacten en verricht advieswerk dat hieruit voorkomt. Ook bedien je nieuwe klanten, die voortkomen uit ons interne netwerk.

Waar jij komt te werken?

Bij een sociale werkgever met een rijke historie en een trouwe, vooral Sallandse klantenportefeuille. ZZP’ers en grote MKB-spelers, zo’n 250 in totaal. Jouw thuisbasis wordt ons relatief kleine administratiekantoor in Raalte, waar je één van de acht wordt. Je werkt samen met Henri, John, Iwan, Irma, Anita, Anja en Niels. Een mooie combi van man, vrouw, jong en uh …ervaren. Samen hebben we volop aandacht voor klanten. Zij vragen, wij helpen. Zonder elke minuut in rekening te brengen. Lekker laagdrempelig en betrokken dus.

Zo gaan we met elkaar om:

‘Doe maar normaal’, is het Sallandse credo dat hier past. Aangevuld met een flink staaltje sarcastische, droge humor en zelfspot. Ieders deur staat altijd voor de ander open. Als een paal boven water staat dat we het gezellig hebben samen. Toch kan je ons ook regelmatig betrappen op het eten van een boterham achter het bureau. Trek ons dan vooral weg van de werkplek voor een verfrissende wandeling. Voor een lekkere vette lunchhap of borrel op vrijdag zijn wij ook altijd wel te porren. Net als voor een heerlijke barbecue of een ander personeelsuitje. Als je dit allemaal leest, snap je vast waarom het personeelsverloop vrijwel nihil is, nietwaar?

Wat jij als MKB-Adviseur krijgt?

 • Meteen een vast contract.
 • Een goed salaris, tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een brede, vrije en klantgerichte rol van 32 – 40 uur.
 • Flexibel in te delen uren. De eerste collega begint meestal rond 7.30 uur en de laatste sluit rond 18.00 uur af.
 • Reiskostenvergoeding, plus een vaste onkostenvergoeding van zo’n € 50,- per maand.
 • Vakantiegeld- en dagen.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Een modern ingerichte kantoorruimte, die je direct deelt met onze nieuwste aanwinst Niels.
 • Een plek waar jij de vrijheid en het vertrouwen krijgt te zeggen wat je wil.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Opleidingsmogelijkheden, van een relevante cursus tot een hbo-opleiding.
 • Een gedegen inwerktraject, waar jij voor al je vragen terecht kunt bij een (vaste) collega.
 • Mogelijkheden om (op den duur) aandeelhouder te worden.

Wat jij als mkb-adviseur meeneemt?

 • Liefde voor het vak! Je staat als persoon je mannetje en hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol. Hierdoor ben je in staat om (op den duur) een eigen klantenportefeuille te bedienen. Heb je een AA-titel? Dan ben je bereid deze in te leveren.


Verder:

 • Spreek je de ‘nuchtere taal van Salland’. En/of woon je binnen een straal van zo’n drie kwartier van Raalte.
 • Heb je (enige) ervaring opgedaan in een klantgerichte rol binnen de accountancy, of een administratiekantoor.
 • Ben en blijf je graag op de hoogte van accountancy en fiscale wetgeving.
 • Ben je trots bezitter van relevant mbo- of hbo-diploma. Bijvoorbeeld richting SPD-bedrijfsadministratie, financiële administratie, of bedrijfseconomie.
 • Denk je altijd in oplossingen, onder het mom ‘kan niet bestaat niet’.

Geïnteresseerd in de rol van MKB-Adviseur?

 • Snappen we! Reageer voor 1 februari. Door je cv of bijgewerkte Linkedin-profiel te mailen naar Henri Roelofs (henri@kompaz.nl); dan krijg je binnen 24 uur antwoord. Een uitgebreide motovatiebrief? Niet nodig, wij praten liever. Wel zo persoonlijk. Eerst vragen? Bel of mail John van Duren (06-15475982 / john@kompaz.nl). We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

ONZE KWALITEITEN

Persoonlijk
contact

Betrokken & deskundig

Wij kennen
onze klanten

Van A tot Z

Platte
organisatie