JURIDISCH ADVIES

Verschillende rechtsgebieden

Stel je de volgende situaties eens voor. Er ontstaat discussie over een gemaakte afspraak. Jouw klant betaalt niet. Je gaat personeel in dienst nemen en er moet een arbeidsovereenkomst komen. Jouw bedrijfsauto veroorzaakt schade. Of het pand dat je huurt heeft achterstallig onderhoud. Zomaar een paar juridische voorbeelden waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Wij helpen en ondersteunen je meteen. Want wij weten hoe het juridisch werkt en wat jij het beste kunt doen.

Richt je een vennootschap op? Ook dan is het belangrijk dat de bedrijfsstructuur goed is ingericht. Je doet er goed aan om interacties tussen meerdere vennootschappen altijd volledig vast te leggen. Vaak gebeurt dit te weinig, of zelfs helemaal niet. Wij vertellen je hoe jij alles juridisch goed vastlegt. Duidelijk en volgens de regels.

BWA foto's 2019-30

Second opinion

Alles uit de kast voor jouw onderneming.  

Daar ga je vanuit als je bij een adviseur of advieskantoor zit. Je zit er al jarenlang. En je bent tevreden. Maar er kan dan een risico ontstaan. Jouw adviseur is niet alert op aantrekkelijke opties. Omdat hij jou en de onderneming zó goed kent. Er ontstaat een soort van ‘blinde vlek’.

Daarom adviseren wij een ervaren adviseur die onafhankelijk kan opereren. De standaard werkzaamheden kun je gewoon bij je eigen administratie- of accountantskantoor laten uitvoeren. Met een apart advieskantoor en onafhankelijk adviseur zorg je ervoor dat zij elkaar scherp houden. Sterker nog: het werkt aanvullend en verscherpend. Dat is een win-win voor jouw onderneming.  

Ben je al wat langer klant bij dezelfde organisatie? Laat dan eens een ‘nulmeting’ uitvoeren.  Waarom? Je komt erachter wat beter kan. En wat absoluut beter moet. Jouw specifieke situatie van dat moment nemen we door. Als uitgangspunt nemen we bijvoorbeeld de jaarrekening en aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. 

BWA-fotos-2019-39

Kompaz als jouw

bemiddelaar

Conflicten. De ene dag heb je ze niet. En de andere dag doemen ze ineens op. Grote kans dat ook jij er niet aan ontkomt. Bijvoorbeeld onenigheid met een zakenpartner of medewerker. Met de belastingdienst, die een bepaalde aftrekpost niet accepteert. Of jou niet als ondernemer voor de inkomstenbelasting ziet. Zelfs een geschil in een privésituatie met een familielid of jouw buren kan zomaar gebeuren.

Is dit het geval? Wij ondersteunen je met bemiddeling bij een geschil. Ook tekenen we bezwaar aan bij een instantie voor jou of je onderneming. Tot slot kunnen we ook namens jou in beroep gaan of procederen. Jij vraagt, wij draaien. Wij zijn de wereld achter de cijfers. En zijn je rechterhand.

Bekijk ook:

salaris administratie

subsidies

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!