OVER KOMPAZ

JOHN VAN DUREN

“IT voor je laten werken”

Al op de lagere school waren mijn ouders ervan overtuigd dat ik “iets” in de administratie moest gaan doen. En ik moet toegeven: ze hadden gelijk. Nu, ruim 25 jaar later, houd ik mij nog altijd met heel veel plezier en voldoening bezig met de administratie. Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de accountancy. Ooit begonnen als assistent-accountant en vervolgens doorgegroeid naar relatiebeheerder en financieel planner. 

Al vanaf mijn eerste kennismaking met administratie heb ik een hekel aan inefficiënt werken. Procesoptimalisatie en inzet van slimme IT-oplossingen staan daarom bij mij hoog in het vaandel. Waar mogelijk “knoop” ik diverse applicaties aan elkaar om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Onbezorgde toekomst
Natuurlijk is het belangrijk te weten waar we waren en waar we nu staan, maar het is misschien nog wel veel belangrijker om te kijken waar we naartoe willen en kunnen gaan. Dit toekomstgericht denken was mijn voornaamste reden om te kiezen voor een opleiding tot financieel planner. Een waardevolle opleiding, onder meer gericht op het beperken van risico’s en het opbouwen van vermogen voor een zorgeloze toekomst. Belangrijke vaardigheden die ik in mijn dagelijkse advisering graag inzet. 

Jouw bedrijf als pensioen
Bouwen aan jouw eigen onderneming is een groot goed, maar hoe mooi zou het zijn als je op termijn het stokje kunt overdragen aan iemand die de onderneming verder uitbouwt: met dezelfde passie die jij hebt. De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers mogen helpen bij het overdragen van hun onderneming. Leuke, interessante en soms ook langdurige en complexe trajecten die ik steeds met creativiteit, enthousiasme en vastberadenheid heb benaderd en begeleid. Het uiteindelijke resultaat moet in mijn visie altijd zijn dat alle betrokkenen met een goed gevoel en vooral tevreden op zo’n project en de gekozen oplossing kunnen terugkijken. 

John van Duren is 38 jaar en geboren en getogen in Ommen. Getrouwd, 3 kinderen.

 

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!