OVER KOMPAZ

HENRI ROELOFS

“Het draait om jou. Niet om de adviseur”

Mijn visie is kort maar krachtig: het gaat om jou! Jouw wensen zijn de spil waarom het draait. Jij stippelt de weg uit en geeft het doel aan. En daarna is het mijn taak om jouw gids te zijn: jou te (bege)leiden en te ondersteunen op de route naar jouw doel. Hierbij is niet alleen de bedrijfssituatie van belang, maar ook jouw privésituatie speelt daarbij een belangrijke rol. 

Ik blijf het geweldig vinden om met een ondernemer te kunnen sparren over de bedrijfsvoering: hoe bijvoorbeeld bepaalde zaken misschien toch efficiënter kunnen worden ingericht of hoe een bedrijf de tarieven bepaalt en of daaruit meer winst behaald kan worden.
Het is mijn taak om jouw onderneming in het voor jou meest optimale jasje te “gieten”. De rechtsbescherming ziet een besloten vennootschap misschien als meest ideale oplossing, maar vanuit fiscaal perspectief kan de keuze voor een personenvennootschap soms verstandiger zijn.

Natuurlijk blijft het belangrijk dat elke rechtsvorm juridisch goed wordt ingericht, zodat de gekozen structuur ook zijn nut heeft.
En persoonlijk vind ik het een mooie “sport” om voor jou zoveel mogelijk belasting te besparen. Betalen moet, maar niet meer dan verplicht is. 

Met deze persoonlijke benadering kan ik er optimaal voor jou zijn. Daardoor houdt jij meer tijd en energie over om te ondernemen en nieuwe ideeën vorm te geven. 

In het verleden heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt. Daardoor heb ik – om het maar zo te zeggen – “aan de andere zijde” veel ervaring opgedaan. Ik weet goed hoe de praktijk binnen ondernemingen “werkt”.
Daarna ben ik bij diverse accountantskantoren als belastingadviseur werkzaam geweest. Ik heb er jarenlang ervaring opgedaan. Mijn inzicht in ondernemingen is er alleen maar breder door geworden. 

In januari 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik beleef er dagelijks veel plezier aan en haal er ontzettend veel voldoening uit.

Om mijn vak als belastingadviseur nog meer te kunnen verdiepen en op de werkvloer contact met anderen te hebben, heb ik de keuze gemaakt om samen met John van Duren de praktijk van Kompaz en Simply in control te versterken. De samenwerking met Wilfried Bruggeman maakt het plaatje compleet. Met elkaar en met onze individuele en persoonlijke begeleiding kunnen wij elke onderneming bij elk aspect van dienst zijn.

Mijn expertises zijn met name advisering omtrent:

  • bedrijfsoverdrachten – bedrijfsopvolgingen – herstructurering bedrijven
  • fusies en splitsingen
  • samenwerkingsvormen
  • estateplanning
  • testamenten
  • overdrachtsbelasting
  • rechtsvormen  
  • opstellen overeenkomsten
  • juridische zaken
  • nulmeting: wat kan beter

Een korte typering van mijzelf:

Het draait niet om mij, maar om jou!

Kan niet bestaat niet, er is altijd een weg.

Fantastisch om te sparren met jou.

I dare to be different / out of the box.

 

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!