BELASTINGADVIES

Belasting. Niemand vindt het leuk. Maar het moet wel gebeuren. Daarom nemen wij het jou graag uit handen. Wij verzorgen jouw aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Je hebt er geen omkijken meer naar. En alles is op tijd en optimaal geregeld. Maar ons fiscaal advies bestaat uit meer dan de verschillende belastingaangiftes.

 

Een goed fiscaal advies betekent niet alleen dat jouw aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting professioneel en op tijd worden geregeld.

Ook adviseren wij je graag over andere mogelijkheden. Wat precies? Hoe jij bespaart op het betalen van belasting bijvoorbeeld. Maar ook over de ruimte die de fiscale wetgeving allemaal biedt. Je weet dat er verschillende belastingboxen zijn. Van welke maak jij het beste gebruik? Daar helpen we je bij. Wij kijken naar jouw wensen en jouw onderneming. En maken de beste keus.

 

Ben je benieuwd of er voor jou privé of voor jouw onderneming financiële risico’s en kansen liggen? Haak ons aan en we helpen je verder.

BWA foto's 2019-4

Een helder antwoord op jouw belastingvragen

Bleef het maar beperkt tot het alleen invullen van de aangifteformulieren. Als ondernemer heb je met meer belastingzaken te maken. Je moet keuzes maken. En deze keuzes hebben een direct gevolg voor het betalen van al die verplichte belastingen. Keuzes zoals: welke rechtsvorm van de onderneming past bij mij? Rijd ik mijn auto zakelijk of privé? Liquideer ik mijn onderneming of niet?

Maar dat is nog lang niet alles. Er zijn tal van andere belastingkwesties die vroeg of laat een rol gaan spelen. Denk bijvoorbeeld aan loonheffingen, btw-tarieven of schenk- en erfbelasting.  

 

Bijna iedere ondernemer heeft veel vragen over belasting. En de antwoorden zijn vaak complex. Moeilijk of niet te begrijpen zelfs. Maar gelukkig heb je ons. Wij geven jou de antwoorden die je zoekt. Menselijk en makkelijk. 

BWA-fotos-2019-39

Niet teveel

BETALEN

Niemand wil meer belasting betalen dan nodig is. Daarom zorgen wij ervoor dat jij nooit teveel belasting betaalt. Binnen de fiscale wetten en regels zijn wij altijd op zoek naar een oplossing die voor jou het meest voordelig is. We analyseren jouw financiële situatie volledig. En stemmen dit af op jouw aangifte. Scheelt jou een stress. 

SECOND OPINION

Herken je het? Je bent al jaren klant bij een accountant, belastingadviseur of boekhouder. En je vraagt je nou toch wel eens af of het qua belasting allemaal wel écht goed geregeld is. Hoog tijd voor een Second Opinion. Wij kijken wel even met je mee. Want teveel betalen? Daar doen we niet aan.  

Bekijk ook:

juridisch advies

salaris administratie

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!