BEDRIJFSADVIES

Opstarten onderneming

Wil je starten met een onderneming? Wacht dan nog even met het nemen van beslissingen. Start eerst eens rustig een gesprek met ons. Dat kost je niets. Wij luisteren graag naar jouw plannen en wensen.  

 

 

Wat moet er geregeld worden voor het starten van een onderneming? En hoe doe je dat? Daar helpen en assisteren wij je bij. Samen gaan we voor een vliegende start van jouw onderneming. Wij zijn je rechterhand. 

BWA foto's 2019-15-2

Jij als startende ondernemer zit vol met vragen en komt kwesties tegen. Zoals: 

  • Wat is voor mij de meest verstandige rechtsvorm? Een BV? Of toch een eenmanszaak? Misschien moet je zelfs wel kiezen voor een andere rechtsvorm?
  • Natuurlijk loop ik een financieel risico. Maar hoe voorkom ik zo goed mogelijk dat ik straks niet hoef wakker te liggen van mijn ondernemerswens?
  • Kan ik nu al een inschatting maken van de winst die ik zou kunnen maken? 
  • Hoe regel ik een inschrijving bij de Kamer van Koophandel?
  • Ben ik eigenlijk btw-plichtig?
  • Moet ik overeenkomsten opstellen?
  • Welke algemene voorwaarden moet ik hanteren? 

 

Wij helpen en adviseren je.

OASE

De letters “OASE” staan voor Overlijden, Arbeidsongeschikt raken, Staking onderneming en Echtscheiding. Je denkt er nu misschien nog niet aan. Maar alle vier zijn kwesties die vroeg of laat kunnen gebeuren in jouw leven. Wij vertellen en helpen je hoe jij hierop het beste bent voorbereid. 

BWA foto's 2019-51

Financiering

Het is zover. Jouw onderneming loopt op rolletjes. Het is de hoogste tijd voor een volgende stap. Misschien zijn jouw bedrijfsauto’s aan vervanging toe? Of je bent uit jouw jasje gegroeid en het bedrijfspand moet worden verbouwd en uitgebreid. Dat zijn flinke investeringen. En die vragen om een goed advies.

Maar jouw bank zit er niet op te wachten je toekomstplannen te financieren. Een nieuwe klant heeft prioriteit. Dus een bestaande klant die minder geld oplevert kan wel even wachten. Jij als trouwe klant wilt natuurlijk dat je bank met je meedenkt. Maar soms loopt dit toch anders. Gelukkig zijn wij er voor je.

Jij als gedegen ondernemer gaat niet over één nacht ijs. Je vraagt verschillende offertes aan om te kijken waar je goed aan doet. Maar hoe maak je de goede keus? Hoe vergelijk je al die offertes en voorwaarden? Daar helpen wij je bij. En adviseren je bij het maken van de beste keuze.  

Bekijk ook:

Belastingadvies

juridisch advies

Heb je hulp nodig bij jouw administratie? Neem dan nu contact op!